Hallo,

vandaag beginnen we de dag met een Mixa moisturizing gezichtscrème review. Het merk moet bekend zijn bij alle fans van L’Oreal Paris, omdat dit de fabrikant is die de crème in kwestie maakt. Wil jij de producten beter leren kennen?

Mixa – over het merk

MIXA presenteert een nieuwe definitie van gevoelige huidverzorging. Dit is een merk dat cosmetica produceert die vriendelijk zijn voor alle mensen met een allergie, omdat zij geen parabenen, kleurstoffen, kunstmatige geurstoffen en conserveermiddelen bevatten. De natuurlijke samenstelling is ten gunste van een effectieve en delicate verzorging.

En dit is juist de reden waarom ik gek ben op het gebruik van Mixa-crèmes omdat mijn huid vatbaar is voor irritaties. Zelfs mijn dermatoloog waarschuwde mij om voorzichtiger te zijn als het gaat om de producten die ik aanbreng op mijn gezicht. Ik vind Mixa-crèmes volledig geschikt voor mijn gezicht!

MIXA PRO-TOLERANCE FACE CREAMS

Mijn geliefde Mixa gezichtscrèmes behoren tot de reeks Pro-Tolerance en zijn beschikbaar in twee uitvoeringen (hierover hieronder mee). Zij dienen mijn huid goed, ondanks het feit dat mijn teint niet reageert op nieuwe cosmetica zoals ik zou willen. Gezichtscrèmes van Mixa Pro-Tolerances spelen in harmonie met mijn teint en voorzien het van:

  • perfecte hydratatie,
  • verlichting van irritaties,
  • verminderen van hypergevoeligheid,
  • een zeer gezonde uitstraling.

Dit product is beschikbaar in twee uitvoeringen, licht en rijk, en de verschillen tussen hen zijn subtiel. Wat is het verschil? De lichte en hydraterende crème Mixa Pro-Tolerance verschilt met name door de ingrediënten en werking. Rijke, verlichtende hydraterende crème Mixa Pro-Tolerance bevat glycerina om de droge en gevoelige huid diep te hydrateren. De lichte versie is extra verrijkt met Omega-PP-complex, wat verlichting geeft. Hierdoor werkt deze gezichtscrème op een delicatere manier.

Beide Mixa-gezichtscrèmes zijn aanbevolen voor de gevoelige huid, degene met een tekort aan hydratatie, daarom gebruik ik de crèmes om en om. Het gevoel van comfort en verlichting dat de producten biedt, kan nergens mee worden vergeleken. Nog iets waardoor ik houd van de crèmes, is de applicatie. Er is niets ongewoons aan, omdat je het alleen maar twee keer per dag op de huid van je gezicht, nek en ogen hoeft te doen – in de ochtend en avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *