Hallo! Hoe gaat het?

Vandaag wil ik het hebben over mijn set make-upkwasten. Dit zijn er best wel wat, dus ga er comfortabel voor zitten en ervaar het plezier van het lezen van deze post. Ik hoop dat je nu begrijpt hoeveel kwasten ik nodig heb voor mijn make-up.

Kwasten voor gezichtsmake-up

Voor algemene make-up voor mijn gezicht gebruik ik drie kwasten. Ik breng foundation aan met mijn kwast van gemiddelde grootte, met een ronde borstel. Deze kwast is erg nauwkeurig, zodat ik de cosmetica kan verspreiden bij de neus, rond de ogen en langs de lippen. Voor de rest van het gezicht gebruik ik echter een kwast met een dikke bovenkant. Vele van jullie hebben waarschijnlijk zo’n applicator in hun make-uptas. Hoe gebruik ik het? Ik tap het met een milde beweging in de huid, om foundation aan te brengen waar het nodig is. Bij het aanbrengen van make-up gebruik ik ook een contourkwast. De borstel is gebogen, waardoor je de make-up supermakkelijk kan aanbrengen op de jukbeenderen.

Kwasten voor poeder en blusher

Mijn poederkwast is groot en zacht. Ik koos voor zo’n kwast, om deze stap zo snel mogelijk te maken. De kwast heeft een licht afgeronde borstel, zodat je de poeder gemakkelijk kunt verdelen over de huid. De applicator van de blusher heeft een gekromde kwast. Zo’n vorm maakt het omlijnen van het gezicht een stuk sneller. Voor mij is dit gewoon perfect!

Kwasten voor oogmake-up

In mijn set zitten drie borstels voor het aanbrengen van oogmake-up. De eerste kwast heeft een kleine, ronde punt. Dit is mijn standaard kwast voor het mengen van oogschaduwen, zowel in vloeibare als in poedervorm. De tweede kwast die ik gebruik voor mijn ogen heeft twee kanten: een korte en een met breed uiteenlopende zijkanten. Dit is de kwast die ik gebruik om oogschaduw in mijn huidplooien te wrijven en om het te combineren met andere cosmetica. De laatste in de set is een gekromde kwast. Deze is bedoeld voor lijnen en om het onderste ooglid te onderlijnen. Het is werkelijk geweldig.

Heb jij ook kwasten van Yves Rocher?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *