Hallo iedereen!

De lente is al volop bezig, en we komen steeds dichterbij de zomer. Dit is de beste tijd om mijn wenslijst voor het huidige en volgende seizoen met jullie te delen. Ik heb besloten om alleen de cosmetica die ik direct wil kopen op te schrijven. Helaas is er één gadget die ik in geen enkele winkel kan vinden.

De eerste plaats gaat naar Lily Lolo poeder

Ik heb nog nooit cosmetica van dit merk gebruikt. Ook heb ik nog nooit mineraalproducten gebruikt. Ik koos meestal de producten met de grootst mogelijke hoeveelheid natuurlijke ingrediënten. Helaas moet ik een redelijk stuk reizen voor de dichtstbijzijnde Lily Lolo winkel, dus ik besloot om de foundation en poeder op internet te bestellen. En hier begint het probleem. Hoewel er drie tabellen met tinten van de cosmetica op de website van de producent te vinden zijn, weet ik nog steeds niet welke perfect voor mij zal zijn. Het lijkt me dat de beste oplossing zou zijn om meerdere monsters in verschillende kleuren te kopen. Als een van deze niet bij de kleur van mijn huid past, dan kan ik hem mengen om misschien een mooiere kleur te krijgen.

De tweede plaats is voor 7th Heaven Cleansing Mask 

Ik heb nog nooit een beter masker gebruikt dan deze! Het is een afpelbare, in een zwarte kleur, met de toevoeging van geactiveerd houtskool. Hoewel het wordt aangeraden voor een olieachtige en gemiddelde huid, kan het de gevoelige en normale huis ook reinigen. Het heeft een relatief onprettige geur, die een beetje pijn doet aan mijn ogen. Daarom is het heel belangrijk om het gebied rond je ogen, oogleden en jukbeenderen te vermijden tijdens het aanbrengen. De consistentie het masker is semi-vloeibaar, waardoor het gemakkelijk is om aan te brengen. 7th Heaven moet voor ongeveer 15 minuten op het gezicht worden aangebracht. Tijdens deze periode droogt het product, waardoor je het gemakkelijk van de huid kunt pellen. Als je dit soort maskers vaker gebruikt, weet je wat je moet doen.

De derde plaats van deze wenslijst behoort tot een potje voor los poeder

Ja, ik moet toegeven dat ik veel moeite heb met het kopen van een poederdoosje van goede kwaliteit. Ik heb ze nog nergens in de drogisterij gezien. Internet? Ja, het staat er vol mee. Maar deze zijn allemaal van plastic, wat betekent dat ze kunnen breken als ik ze per ongeluk laat vallen. De deksels lijken niet van hoge kwaliteit te zijn. Ik krijg het gevoel dat als ik de pot goed dichtdraai, dat de deksel zeker zal breken. Ook is er nog een vraag over hygiëne en veiligheid van de huid. Zal de poeder in zo’n pot niet blootgesteld worden aan bacteriën? Zal het materiaal van de pot niet de eigenschappen van de cosmetica beďnvloeden? Oh, er zijn zoveel twijfels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *