Goedemorgen!

Vandaag heb ik een nieuwe post voor je. Ik schrijf over het Keratin Hair Mask van Nanoil. Dit is een diep herstellende behandeling voor zwak, broos en beschadigd haar. Exact zoals mijn haar.

Werkt deze cosmetica goed voor mij? Waar bestaat hij uit? Geeft hij de gewenste resultaten? Moet jij ook een keratine haarmasker thuis hebben? Deze vragen ga ik hieronder beantwoorden. Laten we beginnen!

Het redden van beschadigd haar!

Ik moet toegeven dat het me een tijdje gekost heeft om de perfecte cosmetica voor mijn beschadigde haar te vinden. Het keratine haarmasker van Nanoil was niet mijn eerste poging. Ik heb mijn lokken daarvoor met arganolie behandeld (dit was goed, maar niet goed genoeg) en een aantal andere producten die ontwikkeld zijn voor beschadigd haar (zonder zichtbare resultaten). Ik heb zelfs een aantal behandelingen geprobeerd thuis zoals een haarmasker met ei. Ik weet nu dat dit allemaal voor niks was omdat mijn haar een grote hoeveelheid keratine nodig had, vooral als het pluizig was.

En mijn haar pluist..

Het mag duidelijk zijn dat ik zelf schuldig was omdat ik mijn haar bleef stylen met een stijltang. Een ronde borstel en een föhn, haarspray, stijltang, haarspray met arganolie, strakke staart, meer haarspray en ga zo maar door. Mijn haar was het duidelijk zat. Niemands haar kan tegen dit soort martelingen. Ik eindigde met droog, dof, broos en overbelast haar. Gelukkig is dit nu verleden tijd!

Een keratine rijk masker van Nanoil

Uiteindelijk kwam ik het Keratin Hair Mask van Nanoil tegen en na eenmaal gebruik wist ik dat dit HET MASKER was waar ik naar gezocht had!

Dit is het meest mooie masker voor beschadigd haar. Een mooie zwarte fles (maak je geen zorgen, hij is niet gemaakt van glas dus valt niet kapot als je hem onder de douche laat vallen) gedecoreerd met gouden druppels. Ik hou van dit design! <3

De binnenkant is natuurlijk het meest belangrijk. In het geval van het Keratin Hair Mask van Nanoil is de samenstelling net zo geweldig als de verpakking: dit lichtgewichte, niet overbelastende haarmasker is een combinatie van keratine en panthenol. Ik weet zeker dat iedere haarfreak beide kent omdat deze twee stoffen essentieel zijn voor diep haar herstel, goede groei en er in het algemeen voor zorgen dat het haar er goed uit blijft zien.

  • Keratine: repareert, dicht de scheuren aan het haaroppervlak en versterkt het haar.
  • Provitamine B5: hydrateert, herleeft en geeft veerkracht.

Ik moet benadrukken dat het keratine haarmasker van Nanoil geweldig is omdat het geen dierlijke ingrediënten bevat (de gebruikte keratine is synthetisch) en het masker wordt niet op dieren getest. Als je vegetarisch bent kun je dit masker met een gerust hart gebruiken!

Review. Wat zijn de voordelen van het Keratin Hair Mask van Nanoil?

Ik weet zeker dat je benieuwd bent naar de manier waarop het haarmasker met keratine van Nanoil werkt. Ik kan je vertellen, het doet wonderen. Ik ben echt positief verrast!

EERSTE GEBRUIK:

Het Keratin Hair Mask van Nanoil is een lichtgewicht, crème-achtig masker dat het haar zacht behandeld en zijdezacht achterlaat na het eerste gebruik. Je hebt niet veel van het product nodig, een kleine hoeveelheid helpt je al de lokken gladder te maken en makkelijker te kammen. Ik hou van het gebruiksgemak van dit product: verspreid hem op vochtig haar en spoel het na 15 minuten uit. Ik hou ook van de manier waarop het Keratin Hair Mask van Nanoil ruikt. Na het eerste gebruik van het keratine masker van Nanoil voelde ik wel dat mijn (nog steeds beschadigde) lokken er nog beter uit konden zien.

EFFECTEN NA 3 WEKEN:

Rome is ook niet in één dag gebouwd dus ik moest een beetje geduld hebben voor hersteld en versterkt haar. Ik denk dat ik 3-4 keer nodig had om te zien dat het keratine haarmasker van Nanoil zijn werk deed. Mijn haar werd zachter, veerkrachtig en gladder. Dit bleef lang na het wassen. Na ongeveer 10 dagen merkte ik dat er minder haar uitviel en dat het haar op één of andere manier dikker, voller en glanzender werd. Als laatste had ik geen last meer van statisch haar, beschadigde puntjes en over het algemeen was mijn haar makkelijker te kammen en stylen.

Ik heb gemerkt dat het Keratin Hair Mask van Nanoil:

  • het haar van binnenin repareert.
  • versterkt, veerkracht en glans geeft.
  • broosheid, uitdunnen en beschadiging voorkomt.
  • het haar er gezonder en beter uit laat zien.

Raad ik dit masker van Nanoil aan? Eén ding is zeker: ik raad hem aan! <3

Het effect is maximaal en langdurig, hij ruikt geweldig, maakt mijn haar na het eerste gebruik al zacht en herstelt als geen ander masker. Wat wil ik nog meer?

Ik vind het masker met keratine van Nanoil het best. Het heeft me geholpen gedag te zeggen tegen statisch, broos en dof haar dat ik beschadigd had door stylen met hitte. Ik geloof dat dit product jou ook kan helpen, zorgen voor beschadigd en overbelast haar werpt alleen z’n vruchten af als je de juiste tools hebt. Het Keratin Hair Mask van Nanoil is zeker zo’n tool!

Dit was het voor vandaag. Ik zou je dit masker echt aan willen raden. Test het voor jezelf. Fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *