Hallo meiden!

Vandaag de dag focust de post zich op een van de belangrijkste make-up producten.

Als u op zoek bent naar een goede mascara die u binnen een minuut een prachtige make-up schenkt, zorgt u voor elke kleine wimper, voedt en dwingt u de wimpers sneller te groeien & ndash; bereik voor Lashcode.

Vandaag zal ik u vertellen waarom de mascara mijn hart heeft gestolen en tot nu toe is er geen gelijke.

Lashcode Mascara: Waarom ik het heb gekocht?

Zonder twijfel trok deze mascara mijn aandacht. Het is de eerste met zoveel conditionering ingrediënten. De beschrijving op de website klinkt heel bemoedigend: de mascara bevat soja-extract dat de wimper groei stimuleert; Baicalin dat wimpers beschermt; Tarwe extract dat sterk regenereert en hydrateert; Arginine dat een natuurlijk aminozuur is cruciaal voor wimpers: voedt, versterkt, levert elasticiteit en vergemakkelijkt de overdracht van voedingsstoffen.

Ik dacht dat als Lashcode zo verbazingwekkend effect van verven zou hebben dat het wel de cosmetica van het jaar zou zijn (althans voor mij).

Lashcode Mascara; Mijn eerste vertoningen

De mascara kwam in een mooie en nette verpakking. Ik was verbaasd over de metalen fles. De monochrome zwarte mat ziet er fraai uit. Ik hou niet van roze, gouden of glinsterende verpakkingen van schoonheidsproducten. Ik ben bang omdat ik de indruk heb dat de cosmetica is gemaakt door iemand die gek is. Dat is de reden waarom Lashcode mijn hart heeft gestolen vanaf het allereerste moment.

Nadat ik de fles had gedraaid en de spiraal eruit had gehaald, wist ik dat de buis stevig is en een koele vorm heeft. De mascara laat geen vervelende klontjes achter of stoot siliconen haartjes niet samen. Ik wist dat make-up heel comfortabel zou zijn. De spiraal hoeft niet te schrikken met enorme afmetingen.

Lashcode Mascara & Effecten op wimpers

De eerste laag Lashcode zorgt voor een mooie en precieze dagmake-up, genoeg om de wimpers aan de wereld te laten zien. De toverstok haalt de juiste hoeveelheid mascara, scheidt mooi en kamt de wimpers. Geen van de minieme wimpers is weggelaten. Elk is bedekt met satijnzwart. De mascara blijft klontervrij, zelfs na het aanbrengen van nog een laag

Bovendien is Lashcode zeer duurzaam en schilfer vrij. Ik vind het geweldig omdat ik non-stop contact heb met mensen op het werk en geen zin heb om te controleren of mijn mascara altijd op mijn oogleden of wangen zit. Lashcode laat me nooit in de steek. Wat meer is, neemt het even uit. De mascara is gemakkelijk af te wassen met micellair water; het is niet nodig om de wimpers hard te wrijven zodat ze niet meer uitvallen zoals vroeger. Het is waarschijnlijk te danken aan de conditionerende componenten. Over het algemeen ben ik echt dol op de mascara. Lashcode blijft lang vers en ik heb geen conditioners of primers nodig om te genieten van mooie en gezonde wimpers.

Samenvatting. Lashcode-voordelen:

 • droogt snel op wimpers en laat geen sporen achter op het bovenste ooglid,
 • geen primer of conditioner nodig,
 • intensiveert wimpers intens,
 • stimuleert wimpergroei,
 • beschermt wimpers tegen beschadiging
 • verbreedt wimpers ongelooflijk,
 • scheidt precies,
 • één laag is voldoende,
 • biedt een uitstekend pigment,
 • het is gemakkelijk afwasbaar,
 • maakt de lashlijn voller
 • verdikt wimpers,
 • geeft een natuurlijk effect van lange en dikke wimpers,
 • het heeft een lange levensduur, geen schilfering,
 • formule houdt nieuwe lange maanden,
 • wordt geleverd met een precieze, siliconen spiraal.

Heeft iemand van jullie de Lashcode-mascara gebruikt?

Ik sterf voor uw mening! Voor mij is het de beste mascara die ik ooit heb gebruikt.

22 Reacties“Lashcode – Wimper herstel Mascara? Mijn beoordeling”

 1. delight

  Mascara en serum 2in1? Ik neem aan dat dit het eerste dergelijke product is, of dat ik niet kan denken aan een …

  Beantwoorden
 2. Zoe

  Ik heb alleen maar goede dingen horen zeggen over de mascara, maar de kosten ervan zetten me af. Ik weet dat het geen munt kost en dat er duurdere mascara’s zijn (die naar verluidt niet zo goed zijn) maar toch, voor mij is het een beetje te veel 🙁

  Beantwoorden
  • Jasmine

   Het is ook veel voor mij, maar ik heb er geen spijt van dat ik er geld aan heb uitgegeven. Het rockt! Ik besloot om te besparen op een eyeliner en kreeg een goedkopere, in plaats daarvan investeerde ik in de mascara en geloof het of niet … Ik stopte met het gebruiken van de eyeliner in dagelijkse make-up. De mascara zelf is genoeg om een ​​verbluffend effect te geven 🙂 Het maakt echt de wimperlijn vol wimpers, donkerder en eigenlijk “doet” het de hele make-up 🙂 Je kunt Lashcode voor minder geld kopen op de officiële webpagina als je bestelt twee of meer buizen. Ik ga het de volgende keer bij mijn vriendinnen bestellen

   Beantwoorden
 3. Steffie

  Gedefinieerde wimpers zorgen voor het uiteindelijke effect. Zelfs perfecte make-up met gezichtscontouren, markeerstift, oogschaduw, etc. maakt geen indruk als er geen lange, volle en donkere wimpers zijn. daarom ga ik altijd voor excelente mascara en heb je geen spijt meer te moeten uitgeven dan normaal.

  Beantwoorden
 4. Kreitje

  goede mascara die de hele dag op de wimpers blijft zitten is een must-have in mijn schoonheidstas plus een langhoudende lipstick, dat is alles wat ik nodig heb;)

  Beantwoorden
 5. Manverslinder

  in de mijne zijn er ook mascara en foundation;) dit zijn twee cosmetica waar ik veel aan kan besteden

  Beantwoorden
 6. Olivia

  Ik ken mascara die na 3 lagen geen effect geeft of wrijft en spintpinnen creëert, maar deze houdt de wimpers mooi gescheiden. Ik hoop dat het in de tussentijd mijn wimpers zal versterken

  Beantwoorden
 7. Judith

  Ik ben het volledig eens met wat er in dit artikel staat geschreven. Deze mascara is echt ongelooflijk

  Beantwoorden
 8. Natalie

  De verpakking is echt smaakvol

  Beantwoorden
 9. Veronica

  Imo is het een absolute hit. // ik ken geen andere mascara die zo’n effect biedt, het scheidt uitgestrekte en ingedikte wimpers feilloos. het is gemakkelijk om het uit te trekken en het blijft op de hele dag wimpers

  Beantwoorden
 10. Marijke

  Eigenlijk is het echt zeer gepigmenteerd, de kleur is intens zwart. Sommige mascara’s zien er gewoon zwart uit en afhankelijk van de verlichting zijn ze grijsachtig ..

  Beantwoorden
 11. Jessica

  Ik heb deze mascara ook en ben er dol op. Als er een langdurige wenkbrauwset zou zijn, zou ik in de hemel zijn 🙂

  Beantwoorden
 12. Diana

  de mascara verbaast me niet zoveel maar misschien werkt het gewoon niet op mijn wimpers

  Beantwoorden
 13. Erika

  Ik ben echt geslagen met deze mascara! Het effect dat ik krijg lijkt op valse extensies, maar het ziet er nog steeds heel natuurlijk uit. En dit is niet alleen mijn mening, want veel meisjes blijven mijn wimpers complimenteren. Ook denk ik dat er tijdens make-up rmeoval minder wimpers verloren gaan. Ik weet niet of het komt door de voedende stoffen of door het feit dat de mascara makkelijk op te stijgen is, maar toch zie ik het verschil

  Beantwoorden
  • katja

   Waar kan ik het kopen? Ik vroeg in een paar drogisterijen en kan het nergens krijgen

   Beantwoorden
   • Erika

    Ik heb het op de lashcode-website besteld

    Beantwoorden
    • Monique

     Het is jammer dat het in geen enkele winkel te koop is, omdat ik een tester zou proberen of op zijn minst zou willen onderzoeken hoe het eruit ziet voordat ik er geld aan uitgeef

     Beantwoorden
 14. Naomi

  Ik zoek een mascara die je deze superlengte en volume kan geven omdat ik geen extensies meer aanbreng en ik op de een of andere manier dit effect moet “vervangen”

  Beantwoorden
 15. Ti

  Is het zacht genoeg om het te gebruiken met contactlenzen?

  Beantwoorden
  • Voca

   Ik draag contactlenzen en gebruik deze mascara en alles is in orde, geen irritaties

   Beantwoorden
 16. Linda

  Fijne kwaliteit. De mascara droogde niet uit tot het allerlaatste gebruik, het hield de consistentie de hele tijd aan, de make-up die ik droeg was dan ook splendit vrij van bosjes: *

  Beantwoorden
 17. Martina

  ik ben redelijk tevreden met mijn mascara omdat de lengte en dikte van de bovenste plank zijn (en het is een beetje goedkoper), maar helaas kan ik niet zeggen dat de wimpers zachter of elastischer zijn bij gebruik

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *