Ik heb eindelijk de tijd gevonden om een oogschaduwpalette met koele kleuren van Zoeva te beschrijven. Inderdaad, het product is goed bekend, het internet staat vol positieve reviews die de uitstekende prestaties vermelden. Echter, ik besloot om wat tijd te besteden en eens beter te kijken ernaar omdat En Taupe Palette een klassieker is die wordt vergeleken met Naked van Urban Decay. Is En Taupe Palette goed genoeg om te worden geassocieerd met de palette van Urban Decay?

Zoeva En Taupe Palette kreeg ik een paar dagen na de wereldpremiere in mijn handen. Daarom kunnen we zeggen dat ik voldoende tijd had om mijn mening te vormen over het product, waardoor mijn review uitgebreid en compleet is. Zoeva zelf is een vrij nieuw Duits cosmeticamerk dat de market heeft veroverd met zijn professionele make-upkwastjes en kleurcosmetica. Wat ik zo leuk vind aan Zoeva is de enorme aandacht voor elk detail. Alhoewel ik nog niet de kans heb gehad om de kwastjes te proberen, geloof ik dat ik net zo verbaasd zal zijn over de prestaties als met die van En Taupe oogschaduw.

Wat wordt gezien als een positief kenmerk van Zoeva En Taupe is een hoge pigmentatie van kleuren. En daar ben ik het helemaal mee eens. Zelfs de meest heldere tinten zijn zo scherp en bieden geweldige camouflage dat oogmake-up opdoen een plezier wordt. Bovendien bestaat En Taupe niet alleen uit matte kleuren (vier stuks) maar ook uit matte met glitter, glinsterende tinten en lichtgevende. De formule van Zoeva oogschaduw biedt een aangename en moeiteloze applicatie. Ondanks een perfect bedekkende werking, mengen en mixen zij vlekkeloos, waardoor je de mogelijkheid hebt om indrukwekkende oogmake-up te creëren. Geloof mij, ik testte het palette niet alleen op mezelf maar ook op andere mensen en iedere keer waren de resultaten verbluffend. Alhoewel er maar 10 kleuren zijn, biedt Zoeva En Taupe eindeloze mogelijkheden die alleen beperkt zijn door je verbeelding. Ik ben verrast door de duurzaamheid en hoge kwaliteit van de Zoeva oogschaduw, want voor mij zijn deze eigenlijk een onthulling, beschikbaar tegen een zeer redelijke prijs. Gemakkelijk aan te brengen, hooggepigmenteerde en langdurige oogschaduw zorgen voor make-up die de hele dag en avond blijft zitten. De prestaties zijn ook verbazingwekkend in de zomer, wanneer de make-up licht, delicaat en niet te overduidelijk moet zijn. Men kan de natuurlijkheid voor lief nemen wanneer Zoeva En Taupe Palette wordt aangebracht.

Nog een functie dat vermeldenswaardig is, is het doosje – elegant en solide. Het enige probleem dat je misschien als nadeel kunt ervaren is het gebrek aan een spiegeltje. Voor mij is het helemaal geen probleem, omdat ik mijn make-up liever doe terwijl ik in de spiegel van mijn kaptafel kijk. Ter samenvatting, Zoeva En Taupe Palette is mijn nummer één onder andere vergelijkbare producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *